2011/02/13

DIY ripped jeans video tutorial

I was looking for a video tutorial how to make ripped jeans/shorts (just like in the pictures), but I didn't find any good one. so I tried to find out how to do it myself. it was rather an improvisation, but it worked :) I hope this video may help you!
have a wonderful sunday!
koukala jsem se po video návodu, jak udělat roztrhané džíny/šortky (přesně tak jak je to na obrázku), ale žádný dobrý jsem nenašla. takže jsem na to zkusila přijít sama. byla to spíš improvizace, ale fungovalo to :) tak snad tohle video někomu z vás pomůže!
krásnou neděli všem!





51 comments:

  1. Hm zrovna mám jedny staré džíny a sbírám nápady jak je předělat. Takže díky za inspiraci, ještě uvidíme jak to nakonec dopadne.. :)

    ReplyDelete
  2. Obdivuju tvou trpělivost, ale chudáci džíny...asi jsem nemoderní,ale mě se tohle prostě nelíbí.

    ReplyDelete
  3. Díky za tip :P Doufám, že si tento rok šortky udělám :D

    ReplyDelete
  4. Jojo tak přesně tohle sem dělala loni v létě, pak sem to musela předat mamince..moje nervy jsou na to krátké..:D

    ReplyDelete
  5. jj takhle jedině! taky jsem na to dávala na blog tutorial s videem, ale tvoje video je lepší!:)

    ReplyDelete
  6. Taky mi to nejde přehrát, hlásí mi to: Video obsahuje obsah partnera Sony music entertainment, který ho ve vaší zemi zablokoval na základě autorských práv. Asi to tu dost hlídaj, Dánové :-D

    ReplyDelete
  7. jo, tak tenhle návod znám,je z toho pěknej binec:D ale funguje to;)

    ReplyDelete
  8. tak uz by to snad melo fungovat i v Dansku ;) dekuju vam za komentare!

    ReplyDelete
  9. Ty jo, docela piplačka! A to jsem zrovna včera přemýšlela o tom, že si to taky udělám.

    ReplyDelete
  10. Nevím, zda mám na to nervy. :DD Ale určitě to jednou zkusím. Každopádně díky za návod, samotnou by mě to nenapadlo, že se to takhle dá!.)

    ReplyDelete
  11. vyborny návod - ďakujem. skúsim , len neviem či budem až tak trpezlivá :)- inak máš vždy skvelé videá môžem sa spýtať aky program používaš? :)

    ReplyDelete
  12. týjoooo, taková piplačka :-D jak se znám, tak jen co bych to dokončila, tak bych to omylem přetrhla :-D ale jsi dobrá!!!

    ReplyDelete
  13. přesně takhle jsem to taky dělala a výsledek je super. Lepší je, když jsou ty džíny spíš kvalitnější než takové ty z materiálu, který není ani podobný pravé džínovině, to nevypadá tak pěkně. Ale systém se vždycky stejný.

    ReplyDelete
  14. Skvelé video...
    Určite ho niekedy využijem :)

    ReplyDelete
  15. já si to dělala už tak před 2 rokama... a jeany vypadali fakt užasně:) možná si to zas zopaknu :)

    ReplyDelete
  16. skvele. vyskusam! diky :)

    xx
    M.

    ReplyDelete
  17. To je super! Zrovna tenhle týden jsem hledala nějaký tutorial na kratasy .) Díky, určitě využiju .) Já DIY návody miluju! :D
    Blondýna

    ReplyDelete
  18. super video, to si natočila fakt ty?? :) a na obrázku - tie druhé su genialne, musím zohnat také klipsne trakové :P

    ReplyDelete
  19. také si asi vyrobím kraťásky!:)

    ReplyDelete
  20. tohle ceka na jare moje 5 let staré Levisky!! :)) diky za tip na video!

    ReplyDelete
  21. jo, to jsem dělala, až jsem se u toho zapotila, strašně nervů a času mi to vzalo : D

    ReplyDelete
  22. Super napad. Vdaka za inspiraciu:)))

    ReplyDelete
  23. och super tip!!..mne s apacia tie wild fox, take sexi bedrove :D:D

    ReplyDelete
  24. skvěle udělanej návod! Obdivuju tě, tolik práce s tím muselo být...
    <3

    ReplyDelete
  25. Oh, cool! It seems like quite a lot of work, but the effect is great :).

    ReplyDelete
  26. We found that Avg Customer Service Number USA
    Phone Number is missing from its website as AVG does not offer phone support to its customers. However chat support and email support is widely available. AVG does have an excellent online community to help users in a timely manner. Anyone can create an account and participate in the community. This number is 24*7 reachable so you can dial this number any time and get the answer to the question related with AVG.
    Avg Customer Service Number USA

    ReplyDelete
  27. Microsoft Office 365 Installation is an important part of complete package that's employed by professionals and non-professionals. There is a simple activation procedure for activation by inputting thought credentials and Office Setup product key.

    www.norton.com/setup
    Office Setup
    www.webroot.com/safe

    ReplyDelete
  28. I am Grateful™ that you shared this informational post. ✆ Your website has everything that I have been looking for so long. Your knowledge about this topic is quite impressive. I am amazed by the content you shared on this website.☞ I loved this page so much that I have bookmarked it for future reference. Thank you for this valuable piece of information. Sadly I could not find any additional information on this page. The information available here is similar to other websites. I like that your understanding about this subject is very deep. Visit௹☞ Telstra WebmailPlumbers Near MeNorton.com/MyAccountoffice setupoffice setupNurton.com/nu16

    ReplyDelete

  29. Amazing Article it's massively enlightening and your post is perplexing.we set up truly to goodness papers with our ruler makers for the best sharp outcomes.I trust you will keep having moved to seems to allow to everybody.I would have this giveaway unmistakably.I starting late throbbed that I was not engaged to my best, I would make a point to study this appeared.
    appreciative.mcafee.com/activate

    ReplyDelete
  30. I am really happy to read this blog post,you have many information put it on this article,am really suggest to my all dear friend to visit this blog post and collect this useful and valuable information.

    www.mcafee.com/activate

    ReplyDelete
  31. I am amazed by the way you have explained things in this article. This article is quite interesting and I am looking forward to reading more of your posts.Thanks for sharing this article with us.

    norton.com/setup

    ReplyDelete
  32. I am no doubt going to be here and this extraordinary article.I have found here piles of beguiling data for my understanding I require.every single one purpose for the interest you oblige us,it was especially basic and fulfilling,a dedication of gratefulness is all around to share this stunning post.
    www.office.com/setup

    ReplyDelete
  33. Thankyou so much for spending time to write this blog article, i must say you are a excellent and talented blogger, I Found This Article To Be Very Infromative and Helpfull, please keep sharing such amazing blogs I am a Accountant from United States of America, Washington Dc, and I Love to read and Write Blog.
    Some Of My Web Blogs Awesome Blog Post Please Feel Free to Check Out My Blog you will find the process of norton software installation with step by step instrcutions and much more.

    Keep Sharing will come back to read more,

    Click to Process

    norton.com/setup download and install
    norton.com/setup enter product key
    www.norton.com/setup
    login.norton.com
    my.norton.com
    norton.com/setup
    norton.com/setup activate
    norton.com/setup install
    norton.com/setup help
    norton.com/setup renewals
    norton.com/enroll product key

    ReplyDelete

  34. Best method to create your primevideo mytv account through the activation process by primevideo enter code. You need to follow the instructions to activate www.amazon.com login mytv. If you are viewing Amazon Prime Video on your device go to amazon.com enter code.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...